Locatie De Vordering Staete  

De Vordering Staete wordt een prachtig appartementen complex in de woonbuurt aan het Jebbink te Vorden. “Wonen op een prettige en betaalbare woonomgeving in het groene hart van Vorden” 

Lees hieronder meer over de fraaie locatie en omgeving.  

Over De Vordering Staete 

De Vordering Staete ligt in het pittoreske Vorden. Omringt door prachtige landschappen en een zeer rijke historie dat teruggaat tot in de verre jaren 1200. Wonen in De Vordering Staete is comfortabel en duurzaam wonen. Direct achter hartje Vorden. Perfect bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en natuurlijk op de fiets. Omgeven door de leuke restaurants, cafes en winkels dat Vorden kent.  Tegelijkertijd sta je vanuit De Vordering Staete binnen 10 minuten in het hart van de hanzestad Zutphen. De eigen, unieke uistraling maakt de Vordering Staete compleet. Een eigenhuis waar je niet snel meer weg wilt.  

Unieke ligging in de omgeving

Ruim opgezet en groene gezamelijke tuin

Betaalbare starters woningen

Maart 2024: Start voor(verkoop)

Wonen in Vorden  

Vorden is een dorp in de gemeente Bronckhorst in de provincieGelderland. Het ligt ten zuidoosten van Zutphen. 

Vorden wordt doorsneden door de weg van Zutphen naar Ruurlo (N319) en door de Baakse beek), die naar de IJssel stroomt. Vorden ligt aan de in 1878 geopende spoorlijn Zutphen – Winterswijk en heeft een station centraal gelegen aan de Stationsweg. 

Tot 2005 was Vorden een zelfstandige gemeente, maar werd op 1 januari van dat jaar samengevoegd met de buurgemeenten Hummelo en Keppel, Steenderen, Hengelo en Zelhem tot de gemeente Bronckhorst. Geniet van de gezellige restaurants, bezoek de weekmarkt of een van de vele gave Kastelen! 

Zutphen 

In Zutphen is altijd wat te beleven. Bezoek de ijsselkade in de avond. Iedere zomer worden op vier opeenvolgende woensdagen de Zomerfeesten gehouden, met muziekpodia her en der in de binnenstad. Op de derde dag van de Zomerfeesten is er een amateurwielerwedstrijd op een parcours door het centrum. In augustus vindt jaarlijks een kunstmarkt plaats. Begin september zijn het de dweilorkesten op de Zutphense Dweildag. In oktober wordt jaarlijks de Nationale Bokbierdag georganiseerd. De markt van Zutphen is dan één groot café met allerlei soorten bokbier. De Hanze-stadsbrouwerij heeft eigen bokbier. Oftewel genoeg leven in de brouwerij!